Acasă » Stiri » Profesorii din Popricani – mesagerii elevilor de clasa a VIII-a de la Școala Popricani

Profesorii din Popricani – mesagerii elevilor de clasa a VIII-a de la Școala Popricani

Fiind pe ultima sută de metri a finalizării studiilor gimnaziale și având în față testarea națională, elevii de clasa a VIII-a din Popricani au fost reprezentați la Târgul de oferte educaționale pentru clasa a IX-a de către profesorii lor. Astfel că miercuri, 14 mai, un grup de profesori din Popricani s-au deplasat în Iași la Universitatea Alexandru Ioan Cuza unde au participat la târgul de oferte educaționale. Aici cadrele didactice au obținut informații de la reprezentanții școlilor din Iași privind numărul de locuri și specificul profilelor fiecărei școli din Iași pentru ca mai apoi să le comunice aceste informații elevilor lor.

“Am trimis la Iași la Târgul de oferte educaționale un grup de profesori care să-i reprezinte pe elevii noștri și să culeagă informații utile pentru acești copii care la toamnă se înscriu în clasa a IX-a și au nevoie să fie informați despre toate opțiunile care le au.

Scopul nostru este să-i îndrumăm pe elevi să aleagă ce își doresc ei cel mai mult și să-și creeze o carieră profesională din asta. Liceul este un pas important din viața fiecărui elev și între clasele IX-XII își poate defini opțiunile pentru viitorul său”, a declarat directorul Școlii Popricani – prof. Simona Voinescu.

 

Modificare Dimensiune Font
Contrast Mare