Acasă » Stiri » Locul 3 pentru o elevă din Popricani la un concurs de pictură

Locul 3 pentru o elevă din Popricani la un concurs de pictură

Munca elevilor din Popricani care investesc timpul lor liber în ore de pregătire și dezvoltare a pasiunilor lor nu rămâne nerecompensată. Un astfel de caz îl reprezintă cel al unei eleve din clasa a VII-a, Beatrice Țibulcă, pe care a pregătit-o profesoara de desen Adriana Botezatu și a reușit să obțină premiul al treilea la concursul de pictură și mărțișoare “Simfonia cromatică de primăvară” ediția I organizat de Casa Corpului Didactic Spiru Haret din Iași în perioada 6-31 martie.

Performanța elevilor de la Școala Gimnazială Popricani la material desen nu este întâmplătoare, în școală existând mulți elevi care au obținut premii la diferite concursuri la care au fost pregătiți de profesoara Adriana Botezatu.

“A devenit o tradiție la școala noastră ca elevii să se întoarcă acasă cu premii de la concursurile de desen. În acest sens țin să le mulțumesc elevilor pentru orele de pregătire care le fac pentru a-și îmbunătăți tehnica de a picta și nu în ultimul rând doamnei profesoare Adriana Botezatu care își pregătește elevii ca pe proprii copii. Ne bucurăm că dumneaei face parte din colectivul nostru de cadre didactice care își fac meseria de dascăl cu multă pasiune și dăruire”, a spus prof. Simona Voinescu – director al Școlii Gimnaziale Popricani.

 

Modificare Dimensiune Font
Contrast Mare