Acasă » Știri » Va invităm să faceți propuneri pentru proiectul de buget pe anul 2020 al comunei Popricani

Va invităm să faceți propuneri pentru proiectul de buget pe anul 2020 al comunei Popricani

Primariul Valeriu Parlog si Consiliul Local Popricani invita toti localnicii comunei Popricani sa trimita propuneri pentru proiectul de buget pe anul 2020 al comunei Popricani.

Primaria a demarat campania de colectare a propunerilor venite de la locuitorii comunei Popricani pentru bugetul pe anul în curs. Propunerile au venit la sediul primariei, pe rețelele de socializare și de pe pagina web a primariei: www.primariapopricani.ro. Cele mai multe propuneri țin de transportul public și modernizarea infrastructurii rutiere. În cursul lunii viitoare, proiectul de buget va intra într-o dezbatere pentru ca apoi să fie promovat în Consiliul Local Popricani.

Toti cei care doresc sa-si trimita propunerea sunt rugati sa trimita email catre: registratura@primariapopricani.ro cu titlul ,,Propunere pentru proiectul de buget pe anul 2020 al comunei Popricani”.

Pana marti 21 ianuarie, au fost primite zeci de răspunsuri cu diverse propuneri din partea locuitorilor din comuna Popricani. La acestea se vor adăuga dezbaterile clasice, care vor avea loc la sediul Primăriei Popricani, aceasta după lansarea proiectului bugetului pe acest an. Această etapă a consultării publice se va încheia la inceputul lunii februarie.

“Propunerile vor fi analizate, centralizate, analizate şi supuse spre dezbatere în proiectul bugetului comunei Popricani. Popricanenii pot trimite şi în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare la adresa de email: registratura@primariapopricani.ro, a precizat primarul comunei Popricani, Valeriu Parlog.

Sari la conținut