Acasă » Stiri » Curățenia de primăvară la Popricani

Curățenia de primăvară la Popricani

Odată cu venirea primăverii, autoritățile din Popricani au început la nivelul întregii comune o campanie amplă de informare și implicare a localnicilor în realizarea curățeniei în toată comuna.

Dacă la nivelul comunei, primăria și-a mobilizat toate utilajele și personalul pentru a demara curățenia pe domeniul public, în cazul proprietăților private, primarul Valeriu Pârlog și viceprimarul Maria Curea fac un apel la locuitorii din toate satele să se alăture demersului primăriei:

Slavă lui Dumnezeu că am avut o iarnă ușoară fără incidente și că nu au fost probleme cu deszăpezirea drumurilor din comună. Noi, prin personalul din cadrul primăriei, am dispus să demarăm o amplă campanie de curățenie în comună și să ne pregătim cum se cuvine pentru Sărbătorile Pascale.

Așa cum fiecare gospodar de la noi din comună își face curat în casă și curte, așa ne dorim să se implice fiecare dintre ei să-și facă curat în fața curții, să-și văruiască pomii și să aibă grijă de gospodăria sa. Așa cum este tradiția la noi, de Paște casa trebuie să fie curată și masa îmbelșugată. Împreună cu domnul primar Valeriu Pârlog facem un apel către localnici să se implice în curățenia de primăvară pentru că împreună putem avea o comună curată și numai implicându-ne toți le putem oferi copiilor noștri spații de joacă, străzi și parcuri curate, a declarant viceprimarul Maria Curea.

 

Modificare Dimensiune Font
Contrast Mare