Acasă » Stiri » Prima ediție a Zilei comunei Popricani – “Acasa la Popricani”

Prima ediție a Zilei comunei Popricani – “Acasa la Popricani”

În sedinţa Consiliului Local din luna mai s-a stabilit ca ziua de 13 iunie, care coincide anul acesta cu sărbătoarea religioasă a Înălţării Domnului să fie declarată oficial Ziua comunei Popricani. Primarul Valeriu Pârlog a dorit ca prima ediţie a zilei comunei Popricani să se numească “Acasă la Popricani”. Sărbătoare ar urma să fie o întălnire cu fii satelor din comuna Popricani.

“Cunosc ce oameni gospodari avem în comună şi persoanele care fac cinste Popricaniului prin ceea ce fac. Cu toţii merităm o zi de sărbătoare după un an de muncă în care am pus cu toţii umărul să redresăm comuna şi să o ducem pe drumul cel corect al dezvoltării şi modernizării. Pe această cale doresc să vă invit pe voi pe toţi stimaţi cetăţeni ai comunei Popricani să veniţi alături de noi joi 13 iunie la prima ediţie a Zilei Comunei Popricani”, a spus primarul Valeriu Pârlog.

Începând cu ora 10:30 sunt asteptaţi invitaţii la sediul primăriei Popricani pentru a lua parte la programul pregătit de primărie şi instituţiile locale.

La ora 11 se vor deschide festivităţile primei ediţii a Zilei Comunei Popricani prilej cu care se vor ţine discursuri atât de către autorităţile locale, cât şi de invitaţii de seamă printre care se numără: preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi – liberalul Cristian Adomniţei, senatorul USL Varujan Vosganian, deputatul USL Constantin Adăscăliţei, Ministrul Transporturilor Relu Fenechiu şi o parte din consilierii judeţeni ai USL.

Tot în cadrul deschiderii evenimentului primarul Valeriu Pârlog va acorda diplome veteranilor de război din comună, invitaţilor de onoare şi o parte din persoanele care fac cinste comunei prin activitatea lor.

“Vom avea un moment special în care le vom acorda diplome veteranilor de război în semn de respect şi apreciere pentru curajul şi îndârjirea cu care au apărat patria pe timp de război. Vrem să acordăm câte o diplomă şi invitaţilor de onoare care vor fi prezenţi pentru a le mulţumi pentru participarea lor şi susţinerea proiectelor comunei la nivel judeţean şi naţional. Avem în comună persoane care prin munca pe care o desfăşoară fac cinste comunei şi aceştia merită toată aprecierea şi recunoştinţa noastră, fapt pentru care le vom oferi diplome şi lor”,a declarat primarul Valeriu Pârlog.

 

Modificare Dimensiune Font
Contrast Mare