Acasă » Anunturi » Dragi Popricaneni, va rog stati acasa. Iesiti numai in caz de nevoie!

Dragi Popricaneni, va rog stati acasa. Iesiti numai in caz de nevoie!

DRAGI POPRICANENI,

Fac apel la toți cei întorși din străinătate: stați izolați la domiciliu împreună cu toată familia! CHIAR dacă nu prezentați semne de boală, stați ACASĂ, în izolare! Județul Iași este în top 3 cu numărul de infectări de Coronavirus!!!

 
Acest virus nu produce o simplă gripă, provoacă pneumonii și bronhopneumonii foarte grave cu virulență foarte crescută. Gândiți-vă la copiii dvs, părinții, bunicii dumneavoastră!
 
Persoanele care nu au venit din străinătate, evitați aglomerațiile, nu mergeți în piețe sau alte spații asemenea, evitați adunările în interiorul bisericilor! Nu veniți în contact cu persoane venite din străinătate!

Stați, va rog, acasă, ieșiți numai în caz de nevoie!

 
 

Pentru cei care fac naveta în oraș mă văd nevoit să vă cer să respectați câteva măsuri suplimentare :

1. Evitați zone aglomerate inclusiv pe cât posibil mijloacele de transport în comun. Dacă folosiți transportul în comun fiți foarte atenți la persoanele lângă care stati și încercați să păstrați o distanta rezonabilă. (manusile de unică folosință ar fi indicate)
2. Mențineți în permanentă o igienă strictă și spălați mâinile cât de des mai ales după fiecare contact în afara zonei dv de activitate și bineînțeles înainte de a manca sau vă atinge fața.
3. Când comunicați, mențineți distanta de 1-2 metri
4. La întoarcerea în localitate mergeți direct acasă, fără opriri la magazin, o bere, etc.
5. La întrarea în casă evitați orice contact înainte de a vă spăla.
6. Pe cât posibil, evitați contactul cu persoanele mai expuse (vârstnici, bolnavi, astmatici etc)
De asemenea vă rog să solicitați persoanelor vârstnice din familiile dv să își reducă ieșirile inclusiv în spatiile de alimentație publică. Dacă este necesar să iasă, să își facă aprovizionare pentru o perioadă mai mare și să nu iasă pentru orice mărunțiș.
 
🙏Vă rugăm evitați contactul direct cu alte persoane, evitați deplasările și zonele aglomerate, păstrați o distanță de cel puțin 1,5 metri (cât 3 pași) față de alte persoane.
 

Doar împreună ne putem apăra de acest virus.

Pentru orice solicitari, va stam la dispozitie adresa de e-mail registratura@primariapopricani.ro sau prin telefon: 0232708104
 
Cu stima,

Primarul Valeriu Parlog si Consiliul Local Popricani

Modificare Dimensiune Font
Contrast Mare