Acasă » Știri » Investitie: Reparatii capitala la Caminul Cultural Popricani

Investitie: Reparatii capitala la Caminul Cultural Popricani

Lucrarile de reparatii capitale, modernizare si dotare a caminului cultural din satul Popricani sunt in grafic si avem garantia constructorului ca vor fi gata iarna aceasta.

Ieri am fost intr-o scurta vizita de lucru si am inspectat lucrarile de anvelopare termina a cladirii. Constructorul a finalizat montarea acoperisului, in curand va fi gata si izolatia termica, si tot ieri au montat si rezervorul de apa pentru prevenirea incendiilor care va fi ingropat in apropierea caminului cultural.

Continuam investitiile in Popricani cu reabilitarea termica si anveloparea scolii Popricani; cu extinderea alimentarii cu apa in satele Vulturi, Popricani si construirea unei noi gradinite si a unui dispensar medical in satul Popricani.

Avem depus proiecte si asteptam finantare pentru reteaua de alimentare cu apa si canalizare in satele Cuza Voda, Tipilesti, Cotu Morii si asfaltarea drumului Cirlig-Cuza Voda. Ambele proiecte au sustinerea parlamentarilor ieseni si asteapta sa intre la finantare in perioada urmatoare!

Modificare Dimensiune Font
Contrast Mare