Acasă » Stiri » Bătrână uşurată de 5000 lei de un comerciant ambulant

Bătrână uşurată de 5000 lei de un comerciant ambulant

Poliţiştii din Popricani au desfăşurat la finele anului 2013 o serie de acţiuni preventive pe raza comunei pentru a-i depista pe comercianţii ambulanţi care ofereau spre vânzare lenjerii, pături şi alte produse textile contra unor sume de bani, tichete de masă sau cupoane CFR. Comercianţii intră în legătură cu clienţii pentru a le vinde unanumit produs după care îi conving să-i ducă în locuinţă pentru a primitichete sau diverse sume de bani.Odată ajunşi acolo, comercianţii ambulanţi profită de neglijenţa gazdei şi sustrag bani sau lucruri de valoare din casă.

Poliţiştii au depistat un astfel de caz în satul Țipilești. O bătrână care dorea să achiziționze produse de la un comerciant ambulant l-a invitat pe acesta în casă și în timp ce aceasta își căuta cupoanele CFR pentru a plăti marfa, hoțul i-a sustras 5000 lei. Pe moment, bătrâna nu a observat paguba, dar şi-a dat seama ulterior că i-au fost furați banii. Aceasta s-a adresat postului de poliție din comună care derulează cercetări pentru depistarea infractorului.

Pentru a evita astfel de cazuri de furt, polițiștii vă recomandă să nu primiți în gospodărie sau locuințe persoane străine care pretind că sunt vânzători ambulanți. Aceștia nu urmăresc decât să profite de neatenția dumneavoastră și să vă sustragă bani sau lucuri din casă sau gospodărie.

 

 

Modificare Dimensiune Font
Contrast Mare